Door wie

Bruno en Lars in de buitenlucht

Bruno van den Elshout

Lars Doyer

Sinds de kennismaking in 2018 werken management consultant Lars Doyer en kunstenaar Bruno van den Elshout, met veel plezier samen aan uiteenlopende projecten. In opdracht, op uitnodiging of vanuit eigen initiatief. Met de jaarreis nodigen we uit om in de loop van het jaar met de regelmaat van de seizoenen ruimte te maken, zoals we dat zelf ook onderdeel hebben gemaakt van onze beroepspraktijken. In 2023 organiseerden we de drie van de vier 24-uurs evenementen met een mede-organisator. Jorg Bauer is met Lars mede-organisator van de lentereis 2024

Over Lars

Ik ben 51 jaar, vader van Jelka (9 jaar) en Boris (6 jaar), getrouwd, woon in Den Haag én al ruim 20 jaar samen met Maaike. 

Ik ben zelfstandig ondernemer en maak als consultant en organisatiekundige met individuen, teams en organisaties complexe veranderingen door en mee. Op mijn eigen wijze van waarderen en onderzoeken nodig ik uit tot vertragen, verstillen en verzachten. Dat geeft zicht op de aanwezige en opgebouwde goudvoorraad van ieder mens en het collectief, wat van daaruit wil ontstaan en wat dan nu aandacht vraagt van en bij ieder individueel. 

In mijn vrije tijd ben ik actief als hockeytrainer en -coach, nu voor junioren (het team van mijn dochter) en daarvoor ruim 20 jaar als voor senioren (prestatie-)teams. Ik ben eind 2022 gestart met de Jaarreis, waarin we bij elke seizoenswisseling een zingevende natuurervaring vorm geven en mee maken 

Meer info: Lars Doyer (LinkedIn) en www.doyerconsultancy.nl

Over Jörg

Ik ben 49 jaar, vader van Ruben (14 jaar) en Neave (12 jaar), getrouwd, woon in Bocholtz én al ruim 15 jaar samen met Joanne.

Ook ik ben zelfstandig ondernemer en beweeg als consultant en systemisch organisatieadviseur door organisaties, teams en andere systemen waarin samenwerkingen tot stand komt en cruciaal zijn. Mijn persoonlijke missie is om met liefde en plezier een bedding te creëren waar mensen mogen zijn, kunnen verbinden en ontplooien. 

In mijn vrije tijd gaat de aandacht naar mijn familie en vrienden, mijn boerderij in wording en houd ik ontzettend van wandelen, mountainbiken en koken. Vorig jaar heb ik Lars en Bruno facilitair mogen bijstaan in het organiseren van de eerste nachtelijke lentewandeling en ik kijk uit om nu als mede-organisator dit volledig mee te maken.  

Over Bruno 

Ik ben kunstenaar en vader van 3 kinderen en geef vorm aan deelbare gelegenheden om - in gezamenlijkheid of individueel - oordeelvrije benieuwdheid en liefdevolle aandacht te beleven. In 2012 fotografeerde  ik een jaar lang ieder uur de Noordzeehorizon, waarvan in 2014 een bijzonder, vlakliggend kunstwerk-in-boekvorm verscheen (NEW HORIZONS), zie verder: www.photologix.nl. Sinds 2013 organiseer ik jaarlijks een 24-uurs horizonobservatie op het Zuiderstrand in Den Haag, in 2023 organiseerde ik samen met Lars de jaarreis.

Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram