Welkom bij de horizonobservatie

  • 24-uurs horizonobservatie voor maximale rust en ruimte
  • tijdens de herfst-equinox van 22 op 23 september 2023
  • met als thema's: vakmanschap, oogst, balans opmaken
  • op het Haagse Zuiderstrand
horizonobservatie

Herfst-equinox

24-uurs horizonobservatie

Wanneer de zomer overgaat in de herfst is het oogsttijd. We zwaaien de zomer uit en genieten van wat ze ons heeft gebracht. Dat doen we door op 22 en 23 september tijdens de Herfstequinox van zonsondergang tot zonsondergang naar de Noordzeehorizon te kijken, samen, in stilte, 24 uur. Naar de lucht, het water en hoe die een voortdurend spel met elkaar spelen. We nodigen je uit om van dat schouwspel te genieten zonder er iets van te hoeven vinden. om langzaam stil te vallen, en te bemerken wat er dan als vanzelf in beweging wil komen.

Lees meer over de herfstreis

Tijdens de herfst-equinox is het precies evenlang dag als nacht.

In de natuur is het een tijd van voorbereiding, gereed maken voor de winter, het seizoen van de vernieuwing. Tijd heeft nu een andere werking dan in de zomer, in plaats van maximale groei bewerkstelligt hij nu rijpheid. De oogst van de combinatie van groei en rijpheid  wordt versterkt door consolidatie.

Thema's: vakmanschap, oogst, balans opmaken.

Over de herfstreis
Op 22 september starten we om 18 uur bij de duinen om vanaf daar het strand op te lopen en van zonsondergang tot zonsondergang de volgende dag de horizon te observeren vanaf het Zuiderstrand in Den Haag.

Na de herfstreis zullen er belevenissen met iedereen individueel meereizen naar de winterwende. Lees hier meer over wat er te beleven is in deze tussentijd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Geverifieerd door MonsterInsights