Welkom bij de nachtelijke lentewandeling

  • wandelen door de nacht omgeven met rust en ruimte
  • tijdens de lente-equinox van 20 op 21 maart 2023
  • met als thema’s: talent, ontwikkeling en dosering
  • in het bronnenrijke gebied rond Epen (Zuid-Limburg)

Lente-equinox

Nachtelijke wandeling in Zuid-Limburg

Wanneer de lente-equinox zich aandient, trekken we de wijde wereld in. We ondernemen een reis, waarbij de reis zélf de belangrijkste bestemming is. We beleven dat iets pas mogelijk wordt door het te doen.

We reizen met de vraag: "Wat ervaar ik als mijn bronnen en wat betekent dat voor mijn ontwikkeling?" 

Lees meer over de lentereis

Tijdens de lente-equinox zijn dag en nacht overal op aarde even lang. De zon staat recht boven de evenaar, en staat op het noordelijk halfrond iedere volgende dag nog hoger aan de hemel.

In de natuur is het een al ontwaken en openbarsten, nieuw en fris; vol beloften én kwetsbaar:  dat wat opkomt kan ook nog gemakkelijk gestoord en zelfs vernietigd worden.  Daarom vraagt verdere worteling nu aandacht, waarna de groei naar buiten eerste vormen kan voortbrengen. In de lente komt steeds meer vitale energie vrij die zich een weg naar buiten baant en vorm zoekt. Als deze energie zich afgestemd ontwikkelt zonder een eigen leven te gaan leiden, kan deze later in het jaar tot volle bloei komen.

Thema's: talent, ontwikkeling, dosering.

Over de lentereis
Op maandag 20 en dinsdag 21 maart 2023 nodigen we je uit om 24 uur met ons door te brengen in Zuid-Limburg. We reizen af naar het rijke bronnengebied in de omgeving van het dorpje Epen. Daar maken we eerst rust en ruimte om vervolgens, na een voedende maaltijd rond het vuur, een nachtelijke wandeling te ondernemen. Al voortstappend in het duister, beluisteren we hoe het water aan de aarde ontspringt. Hoe het eerst aarzelend en uiteindelijk overtuigend zijn weg vindt richting de zee. 

Ook zelf hebben we onze weg in het donker en mogelijk de kou te vinden, om het uiteindelijk samen licht te zien worden en weer te rusten.  In warmte op de eindbestemming wordt voorzien.

Na de lentereis zullen er belevenissen met iedereen individueel meereizen naar de zomerwende. Lees hier meer over wat er te beleven is in deze tussentijd.

Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Geverifieerd door MonsterInsights